2013-07-14 10:33:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma álmodozó és nyugtalan lesz

Napi horoszkóp július 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha elégedetlenkedik a sorsával, jól teszi. Ez az érzelmi energia ugyanis hozzásegítheti ahhoz, hogy végre lépéseket is tegyen a változás érdekében. A lehetőségei nagyon jók. Csak az idegeskedést kell leküzdenie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon megint kénytelen szembesülni azzal, hogy az anyagi problémái milyen gubancosak, és ráadásul mennyire csak az ön vállát nyomják. Beszélje meg végre a családtagjaival, hogyan segíthetnének!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Még mindig a nyugtalanságnak van itt az ideje. Nem is talál addig nyugalmat, amíg az óhajtott változások be nem következnek az életében. Nem várhatja a sült galambot: lépnie kell. Először a társkapcsolatán kell változtatnia.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Még nem biztos, hogy minden kezdeményezéséhez megtalálta a megfelelő szövetségest. De figyeljen az önt szólító hangokra: lehet, hogy nagyon is közel vannak azok, akik segíthetnek. Csak még önnél is félénkebbek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Könnyen lehet, hogy a mai nap egy kitűnő ajánlattal örvendezteti meg önt. Egy nem várt helyen, teljesen semleges, sőt kellemes, laza környezetben, baráti beszélgetésben találhat jó partnerre. Üzletileg is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem lesz könnyű, de megint talál jó megoldásokat, melyek segítségével haladhat a dolgaival, rendezheti ügyeit. A megoldáshoz természetes szükséglet a belső nyugtalanság, de ha már aludni sem tud, forduljon orvoshoz!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A jegyén áthaladó Hold ma egyszerre teszi álmodozóvá és nyugtalanná. Ezért nem csoda, ha képtelen egy helyen maradni, menni, utazni, kalandozni, csavarogni akar. A szerető társa azért elkísérhetné, engedje meg neki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma könnyedebben köt barátságokat, mint máskor. Ha magányos, akkor pedig könnyebben vonzhatja be életébe az ellenkező nem tagjait is. Csak arra ügyeljen, hogy az ismerkedése ne változzon sűrű panaszáradattá: azt nem díjazzák.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai nap egy jó sorozat kezdetét hozhatja el az életébe. A kedvező fordulatot nemcsak a hivatásában, de a szerelemben is átélheti. Folytathat is valamit, de már másként, magasabb és egyben mélyebb szinten.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az elkövetkező napok kedvező sorsfordulatának szelét már ön is érzi. Ezért is van, hogy a mai napon sokkal többet foglalkozik a testének és ruházatának feljavításával. Az edzéseket inkább a szabadban folytassa: most megteheti.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A családja egy fiatalabb tagjának szüksége lesz ma az ön segítségére. Még, ha úgy érzi, hogy az illető pont az ellenkezőjét is akarja. Előfordulhat, hogy a gyermeke nevelését nem halogathatja tovább. Néha mutathat erőt is, attól még jó fej marad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nagy baráti beszélgetésre kerülhet sor a mai napon: sok mindent másként láthat, átértékelhet ennek hatására. Ne várja el, hogy örökké mások bíztassák. Az önbizalmat magából kell merítenie. Erre csak ön képes.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: